Huajun Crafts Products Factory

Hvad er fordelene ved LED -lys?

Slip tid: 2022-06-06 17:36:36  Hits: 13

with den hurtige udvikling af tiderne, LED -lys bruges af flere mennesker. LED -lys har høj effektivitet, levetid og holdbarhed, men mange mennesker kender ikke fordelene ved LED -lys sammenlignet med traditionelle lyspærer. Ved at læse følgende finder du ud af, hvad de virkelige fordele ved LED -lys er.

forskellen mellem LED og glødelampe

图片3.png

incandescent pærer har glødende filamenter, der genererer varme og lys,når energien strømmer gennem dem. Glødel pærer fungerer ved at generere varme,når de passerer gennem glødetråden, og jo varmere er filamentet, jo lysere lyset udsender det. Når en glødelampe udsender lys, omdannes en stor mængde elektrisk energi til varme, og kun en lille mængde elektrisk energi omdannes tilnyttig lysenergi.

led lys, også kendt som lys-emitting dioder , er solide-state halvlederenheder, der direkte kan konvertere elektricitet til fotoner, der genererernæsten ingen varme. Sammenlignet med glødelamper er LED'er i stand til at omdanne det meste af den elektriske energi til lysenergi.

 

advantage:

1 .life er lang

compared to andre lamper, LED -lamper har en meget længere levetid, ca. 10 år på grund af deres høje effektivitet og lavt energiforbrug. Glødpærer har halvdelen af ​​LEDS -levetiden, fordi glødetråden svækkes med tiden, hvilket får pæren til at brænde ud. I modsætning hertil vil LEDS's lange levetid reducere vedligeholdelsesomkostninger i høj grad

2.high energibesparende effektivitet

leds er i stand til at konvertere ca. 65% af den Energi i lys, mens andre pærer spilder en masse energi i processen med at omdanne elektricitet til varme. Kun en 10-watt -LED -pære kan producere lyset på en 80-watt glødelampe, hvilket sparer elektricitetsomkostninger.

3.security

den overfladetemperatur på LED -lyset er lavere, og det er mere sikkert at bruge. I modsætning hertil har glødelamper høje overfladetemperaturer, så børn skal beskyttes mod forbrændinger. Glødelamper kan også starte en ild, hvis de ved et uheld kommer i kontakt med brandfarlige materialer, såsom gardinstof. I modsætning hertil er sikkerhed den vigtigste fordel ved LED'er. LED -lys producerernæsten ingen varme, så berøring vandt' t brændende.

4.envile i modsætning tilneonbelysning, der bruger kviksølv, som kan udgøre en fare for miljøet.led er genanvendelige og betragtes også som miljøvenlige, hvilket betyder bedre beskyttelse af miljøet.

5.- design mangfoldighed

led lamper har designfleksibilitet i forskellige rum.led lys er struktureret, så de kan bruges i en række kreative produkter.huajun er en af ​​de øverste LED -lysproducenter I Kina er dens LED -lys vidt brugt til indendørs, havelys, belysning af blomsterpotter og så videre.

6.  directional belysning

led skinner i En retning i stedet for alle retninger, hvilket hjælper med at reducere energiforbruget.retningen af ​​deres output gør LED'er ideelle til applikationer såsom bilforlygter og indlejrede downlights.

huajun er en LED -lysproducent og eksportør .we kan levere hyldeprodukter og OEM på anmodning. 

Tidligere: Sådan opsættes LED -gulvlampe?

Næste: No

Del det

  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory