Huajun Crafts Products Factory

Sådan opsættes LED -gulvlampe?

Slip tid: 2022-06-06 17:09:30  Hits: 18

you kunne have en gulvlampe i din stue for at bidrage til den samlede belysning af rummet. Hvis du bruger en gulvlampe til dette, bestemmer den den type, du køber, og hvore Du placerer det.

for design: in Nogle tilfælde kunne en gulvlampe vælges til at passe ind i det overordnede tema på dit værelse. Definitivt ville det tjene som omgivende belysning, men det er vigtigst af alt set som et designelement i dit værelse til at indstille tonen.

wheree For at sætte gulvlampe i stuen

1. Langs trapper

stairs er generelt et af de mindst værdsatte områder i et hjem. Selvfølgelig bruger du dem til at komme fra etniveau i dit hus til et andet, men sandsynligvis sjældent give dem en anden tanke. Dette er uheldigt.

after alle,rgb LED gulvlampe har 16 farveændringer og kan indstilles til den ønskede color by fjernbetjening for at skabe en varm og romantisk atmosfære til dit hjem

nøglen er at have en gulvlampe under eller rundt om hjørnet af trappen, hvilket skaber et stilfuldt look, der er både smukt og praktisk, og gør at tage trappen omnatten meget mindre farlig.

2. Omkring møbler

disse minimalistiske lamper passer komfortabelt i hjørner, klamrer sig fast til vægge og glider bag møbler. they' re LED'er, så du don' skal bekymre sig om varmeskade. det robuste design vil give dem mulighed for103; at famle blindt i mørke eller tænde for hovedlyset.

and føjede atmosfæren til rummet, lys op resten af ​​møblerne.&#3

. Omkring spejle og billedrammerdet samme gælder for spejl og billedrammer. Når alt kommer til alt er dette dekorative elementer, der virkelig kan poppe med bare lidt hjælp fra en omhyggeligt placeret lyskilde.

many mennesker bruger spejle til at skabe illusionen om plads i små rum, og LED -stribelys kan Tilføj en endnu større visuel forbedring.

and, mens billedrammer ofte er dejlige stykker på egen hånd, et striplys kan tilføje dimension, drama og virkelig få enhver udsøgt detalje ud.

4

. Omkring døredoors er ofte lette at overse, fordi du går gennem dem så mange gange om dagen.

now lad

39; s dekorere hver døråbning for at skabe en varm og romantisk Atmosfære til hjemmet, og lad os ind og ud sikkert. .. . Vælg smarte LED -gulvlamper, der tilbyder en række lette tilstande, der passer til dine forskellige behov: kombination, sekvens, langsom fade, flimmerflash, stabil på. &create den perfekte atmosfære til dig på festen# 

there er virkelig intet sjovere end at øge den visuelle appel i det indre rum. Heldigvis vil disse tip til, hvordan du opretter LED -lys i din stue, hjælpe dig med at skabe den type livsmiljø, som du altid har drømt om. Hjem, kontakt os

Tidligere: Sådan installeres LED -flush Mou...

Næste: Hvad er fordelene ved LED -lys?

Del det

  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory